Franchise

Nyckeln till
Sushi Kawas framgång

Här på Sushi Kawa värnar vi starkt om entreprenörslivet och starka framtidsvisioner. Som franchisekoncept lever vi såklart på den andan. Vi uppmanar passionerat till att våra arbetare ska ta steget att öppna eget – målet är att du som en del av Sushi Kawa teamet ska stå på egna ben och skapa din egen framgång! Finn det något bättre än att ta steget för självständighet och att ta kontroll över sin egen framtid?

Idag har vi 9 restauranger. Men Sushi Kawa har inte alltid sett ut som det gör idag. Vi började ödmjukt med 3 restauranger under vårt koncept. Och med utveckling i första sikte utökade vi snabbt ytterligare 6 stycken – de enheterna har alla byggts upp av våra egna tidigare kockar och personal som bestämt sig för att jobba upp sig till enhetschefer. Stoltheten är stor när vi ser vår personal nå nya höjder i sin alldeles egna karriärresa, utvecklas och bilda sig en egen framtidsplan.

Bli en del av Sushi Kawa teamet!
Med detta tror vi starkt på viljans kraft i det vi gör och är alltid öppna för nya samarbeten. Och med rätt inställning kan du bli en del av detta. Under Sushi Kawa konceptet får du ett unikt tillfälle att bygga eget med ett starkt etablerat brand. Du blir en del av ett roligt och stabilt team med passion för allas utveckling!
Ansök nedan att gå med som franchisetagare – för din chans till en starkare framtid!

Bli franchisetagare

Ansökningsformulär

Vill du blir entreprenör? Bli en del av Sushi Kawa teamet idag! Passa på att ta kontakt här för att lära dig mer!

*Avvikande priser och menyutbud kan förekomma mellan våra Sushi Kawa restauranger. Vid frågor och information så hänvisar vi er till respektive Sushi Kawa restaurang.

Catering

Drömmer du om att driva eget?

På Sushi Kawa värnar vi starkt om entreprenörslivet och starka framtidsvisioner. Som franchisekoncept lever vi såklart på den andan. Vi uppmanar passionerat till att våra arbetare ska ta steget att öppna eget.
Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Tveka inte att höra av dig!

Har du har frågor eller funderingar är du välkommen att nå oss via mail eller telefon. Vi återkommer vi till dig så fort vi kan.