Catering

För en förstklassig matupplevelse 

På Sushi Kawa tror vi på genuin matglädje. Den ska vara simpel och avskalad, lyxen sitter i enkelheten i många fall och på så sätt tröttnar man aldrig på våra menyer. Här hittar man alltid något som fröjdar smaklökarna, för att hela sällskapet ska känna sig som hemma!
Fyll i formuläret nedan eller ring 08 55 55 43 42:
Vill du komma i kontakt med en speciell Sushi Kawa restaurang var god att fyll i formuläret nedan. Vi återkommer till er så fort vi kan.
Beställ Catering

Bjud in oss på festen för en lyckad tillställning - smaker gästerna sent glömmer!

Blir du glad av sushi? Det är du inte ensam om. Vi vet att sushi betyder genuin och skär glädje för många. Det är även en av de bästa sällskapsmaten som finns – plockmat deluxe! Det både mättar och förnöjer – en fest för smaklökarna såväl som för ögonen! Det här är varför vi på Sushi Kawa brinner för det vi gör. Vi jobbar med avskalade, skandinaviska smaker, expertkockar och förstklassig service.

*Avvikande priser och menyutbud kan förekomma mellan våra Sushi Kawa restauranger. Vid frågor och information så hänvisar vi er till respektive Sushi Kawa restaurang.

Franchise

Drömmer du om att driva eget?

På Sushi Kawa värnar vi starkt om entreprenörslivet och starka framtidsvisioner. Som franchisekoncept lever vi såklart på den andan. Vi uppmanar passionerat till att våra arbetare ska ta steget att öppna eget.
Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Tveka inte att höra av dig!

Har du har frågor eller funderingar är du välkommen att nå oss via mail eller telefon. Vi återkommer vi till dig så fort vi kan.